Published On: lun, Mai 16th, 2011

Top 25 replici memorabile despre sexSexul a generat, în timp, ca orişicare alt subiect, nenumărate “perle” şi replici memorabile, care au trecut testul timpului şi ne-au parvenit astăzi ca veritabile mostre de înţelepciune şi umor. Care sunt, însă, cele mai celebre astfel de replici?

De-a lungul timpului, multe replici ale vedetelor din diferite domenii au devenit adevărate anecdote memorabile. Nici sexul nu face excepţie. Astăzi, cu ajutorul inestimabil al internetului, nu este greu să strângi, într-o colecţie, cele mai amuzante, inteligente, adevărate şi de neuitat replici despre sex ale celebrităţilor. Vezi mai jos un top al celor mai bune 25 astfel de expresii:

1. „Intelectual este acela care a găsit ceva mai interesant de făcut, în afară de sex” – Edgar Wallace.

2. „Știi cum se uită o femeie la tine, atunci când vrea să facă sex cu tine? Ei bine, nici eu” – Steve Martin.3. „Masturbarea înseamnă să faci dragoste cu persoana pe care o iubești cel mai mult” – Woody Allen.

4. „Sexul este fără îndoială o experiență goală, dar dintre experiențele goale este cea mai plăcut” – Drew Carey.

5. „Există doua lucruri foarte importante pe lumea asta: una este sexul, de cealaltă nu îmi aduc aminte” – Woody Allen.

6. „Clinton a mințit. Un om poate uita unde a parcat mașina sau unde locuiește, însă niciodată nu poate uita când o femeie i-a făcut o felație… oricat de rău ar fi fost” – Barbara Bush (Fosta prima doamnă a SUA).

7. „Femeile sunt capabile să mimeze un orgasm, dar bărbații pot mima o relație întreagă” – Sharon Stone.

8. „Mama niciodată nu înțelege ironia din cuvinte, atunci când mă striga <fiu de curvă>” – Jack Nicholson.

9. “Ah, da, divorțul. Vine de la expresia latină care înseamnă distrugerea organelor genitale ale bărbatului cu portofelul” – Robin Williams.

10. „După cum recent s-a descoperit, femeile afirmă că se simt mai comode când se dezbracă în fața bărbaților, decât a femeilor. Ele spun că celelalte femei critică foarte mult, în timp ce noi, bărbații, suntem încântați de ceea ce vedem” – Robert de Niro

11. „Ultima dată când am intrat într-o femeie a fost când am vizitat Statuia Libertății” – Woody Allen.

12. „Problema e că Dumnezeu i-a dat bărbatului un cap și un penis și sânge suficient să folosească numai unul dintre ele o dată” – Robin Williams.

13. „Sunt numai două lucruri pe care le pot face un bărbat și o femeie într-o zi ploioasă. Și mie nu îmi place să mă uit la televizor”.

14. „Cum adică sexul înainte de nuntă este un păcat? Nu ar exista sex înainte de nuntă, dacă nu ai intenționa să te căsătorești” – Matt Barry.

15. „Femeile au nevoie de un motiv ca să facă sex. Bărbații au nevoie doar de un loc” – Billy Cristal.

16. „Cred că sexul este unul dintre lucrurile cele mai frumoase, naturale și mulțumitoare pe care banii le pot cumpăra” – Tom Clancy.

17. „În sex e ca şi la jocul de bridge. Dacă nu ai un partener bun, e obligatoriu să ai o mână bună” – Woody Allen

18. „Sexul este una din cele mai sănătoase, minunate şi naturale experienţe pe care banii le pot cumpăra” – Steve Martin.

19. „Bisexualitatea îţi dublează şansele de a avea parte de sex sâmbăta seara” – Rodney Dangerfield

20. „Sexul este ceva natural. Iar eu sunt în foarte bune relaţii cu natura” – Marilyn Monroe

21. „Eu nu ştiu nimic despre sex, deoarece am fost de fiecare dată măritată” – Zsa Zsa Gabor22. „Sexul şi golful sunt singurele lucruri de care te poţi bucura fără să fii neapărat bun la ele” – Jimmy DeMaret

23. „Prietena mea mereu râde în timpul sexului, indiferent ce citeşte” – Steve Jobs

24. „Sexul este unul din cele nouă motive pentru reîncarnare. Celealte opt nu sunt importante” – Jeremy Burns

25. „Sexul la 90 de ani este ca şi cum ai încerca să joci biliard cu o sfoară în loc de tac”  – George Burns

sursa: www.adevarul.es

Cele mai absurde 15 legi sexuale din lume!

Cele mai ciudate 20 de legi sexuale din lume

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>