Published On: mar, Mar 1st, 2011

Cele mai absurde 15 legi sexuale din lume!

În multe părţi de pe mapamond, legiuitorii au uitat sau, din diferite motive, nu au modificat legi existente din timpuri străvechi, dar care astăzi sunt total depăşite şi ilare. Multe din ele au legătură cu sexul şi sunt încă în vigoare.

Care sunt cele mai amuzante şi în acelaşi timp absurde norme cu aplicabilitate în sexualitate pe mapamond? În cazul în care vreţi să vizitaţi anumite ţări, ar fi bine să cunoaşteţi legislaţia statelor respective pentru că altminteri riscaţi, în cel mai fericit caz, amenzi usturătoare.

1. Columbia: - O femeie are voie să facă sex doar cu soţul său legitim. Pentru primul act sexual al unui bărbat, soacra sa trebuie să fie prezentă la faţa locului.

2. Singapore: – Cetăţenii nu au voie să umble goi prin casă, pentru că un asemenea comportament este considerat un fel de pornografie.

3. Italia: – Femeile cu prenumele Maria nu au voie să practice prostituţia.

4. California, S.U.A.: – Animalele nu au voie să se împerecheze la mai puţin de 500 de metri de şcoli, taverne şi locuri de închinare.

5. Franţa: – Sărutatul în trenuri este strict interzis.

6. Alabama, S.U.A.: – Este ilegal să deţii, într-o casă, mai mult de două vibratoare.

7. Indonezia: – Masturbarea este ilegală, orice individ prins asupra faptului va fi executat.

8. Australia: – Sexul cu canguri este permis doar oamenilor sub influenţa alcoolului.

9. Florida, S.U.A: – Este permisă de lege doar poziţia misionarului şi este strict interzis să săruţi femeia pe sâni în timpul penetrării.

10. Massachusetts, S.U.A.: – Este interzisă prin lege poziţia “pe la spate”.

11. Liban: – Bărbaţii au voie să practice sexul cu animale doar dacă demonstrează că acestea sunt femele.

12. Bahrain: – Un medic ginecolog nu are voie să se uite direct la organele genitale ale femeii, ci trebuie să folosească o oglindă.

13. Oklahoma, S.U.A.: – Este interzis să te masturbezi în timp ce spionezi două persoane făcând dragoste într-o maşină.

14. India: – Prezervativele sunt permise, dar jucăriile sexuale sunt ilegale. Un tribunal a trebuit, astfel, să decidă, dacă un prezervativ vibrator era ilegal. Au stabilit că da, deoarece merge cu baterii.

15. Estonia: – Este interzis să joci şah în timp ce practici relaţii sexuale.

foto: abc.es
sursa: www.adevarul.es

Cele mai ciudate 20 de legi sexuale din lume

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>