Published On: Soare, Feb 6th, 2011

Cel mai înfricoşător panou împotriva şofatului sub influenţa alcoolului

Ruşii au montat cel mai înfricoşător panou care se adresează şofatului sub influenţa alcoolului. “Trupul tău putea fi aici”, este mesajul transmis de autorităţi.

Consumul de bături alcoolice şi şofatul nu fac casă bună, iar ruşii au decis să bage spaima în conducătorii auto care practică astfel de “sporturi extreme” prin intermediul unui panou foarte expresiv şi totodată înfricoşător. Creatorii panoului au luat un manechin pe care l-au vopsit cu sânge fals şi i-au adăugat o căciulă de Moş Crăciun şi un volan în mâini pentru a atrage şi mai mult atenţia trecătorilor.

Mesajul înscris de ruşi pe panou este unul foarte cerebral: Trupul tău putea fi aici. Panoul creat de aceştia a fost dus la extrem, însă reprezintă o soluţie bună pentru a semnala problema cu care se confruntă. Şofatul sub influenţa alcoolului a devenit o problemă majoră în Rusia fiind cauza principală a accidentelor auto.

sursa: www.automarket.roDisplaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Ali spune:

    Mai putina votcaaaaa!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>