Published On: lun, Dec 3rd, 2012

O ZI din viaţa unei DANSATOARE EXOTICE din Kazahstan, în IMAGINI

Camilla are 20 de ani şi este dansatoare exotică în oraşul Almaty din Kazahstan, fosta capitală a ţării şi oraşul cu cea mai numeroasă populaţie. Fata s-a mutat de acum cinci ani din Taskent şi spune că a dansat toată viaţa.

Tânăra de 20 de ani a fost abandonată de tatăl său când era copil şi spune că a dansat din copilărie, dar abia în adolescenţă şi-a dat seama, scrie English Russia, că e pregătită să facă asta toată viaţa.

Fata le-a arătat jurnaliştilor cum arată o zi obişnuită pentru ea: se trezeşte la 11 şi are un mic dejun consistent,  ea având grijă de silueta sa. Camilla stă cu iubitul său, care lucrează ca DJ într-unul dintre cluburile în care dansează ea. Tot aşa s-au cunoscut, iar fata de 20 de ani a făcut primul pas.

Ea dansează în trei cluburi pe noapte şi pentru a se menţine merge la sală, unde aleargă pe bandă, de trei ori pe săptămână.

Tinerelor li se oferă frecvent bani pentru a face sex cu diverşii clienţi ai clubului.

În 2008 şi 2009 animatoarele din cluburi câştigau 100 de dolari pentru 15 minute de muncă. Puteau câştiga până la 300 de dolari pe noapte. Acum fetele câştigă între 33 şi 66 de dolari pentru trei show-uri ţinute în cluburi diferite.

În timpul zilei, Camilla ţine cursuri de striptease aerobic la un club de fitness, conştientă de faptul că nu poate munci ca animatoare întreaga viaţă.

Untitled

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>