Published On: Soare, Dec 2nd, 2012

Povestea ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE a unei tinere. Ce i-a făcut prietenul vreme de doi ani în timp ce dormea

O tânără de 27 de ani din Marea Britanie a aflat cu groază că prietenul ei a violat-o timp de doi ani, în timpul somnului, după ce a sedat-o. Ajunsă acum în faţa instanţei, femeia şi-a mărturisit dezgustul şi furia după toate cele întâmplate, scrie Daily Mail.

Naomi Hampson a aflat grozăvia după ce prietenul său, Robert Fryer, a mărturisit unui amic ce făcea. Concret, Fryer folosea sedative pentru a-şi adormi prietena şi apoi întreţinea relaţii sexuale cu ea.

Mai mult, Fryer obişnuia să îşi îmbrace prietena sau să îi picteze unghiile cu ojă şi să îi pună bijuterii. Apoi, el făcea fotografii pe care le păstra în calculator. Tânăra a mărturisit că se trezea uneori în pat, deşi adormise pe canapea, sau că nu avea lenjeria intimă pe ea, dar a crezut că era pur şi simplu confuză.

“Sunt dezgustată la gândul celor petrecute. Mă face să mă simt murdară şi complet violată. Faptul că nu imi amintesc nimic mă face să mă simt şi mai rău”, a declarat Hampson.

Oamenii legii au aflat că Robert Fryer ar suferi de o boală numită somnofilie, cunoscută şi sub numele de “sindromul frumoasei adormite”.

El a admis că a violat-o pe prietena sa de cel puţin trei ori, între 2008 şi 2011 şi a fost condamnat la opt ani de închisoare.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>