Published On: sâm, Dec 1st, 2012

Gestul emotionant pe care l-a facut un politist: Fotografia de 300.000 de like-uri!

Un politist din New York a devenit erou pe internet, dupa publicarea unei fotografii pe Facebook, in care acesta ii cumpara pantofi unui cersetor descult.

Era o noapte rece de noiembrie cand politistul Lawrence DePrimo a intalnit pe strada un barbat in varsta, fara adapost, care statea pur si simplu pe trotuar si avea picioarele goale. Initial, a trecut pe langa el, dar s-a intors cateva momente mai tarziu, tinand in mana o pereche de pantofi si a ingenuncheat langa barbat, ca sa-l ajute sa se incalte.

Actul de generozitate ar fi trecut neobservat si uitat repede, daca nu ar fi fost surprins de un turist din Arizona, care a si postat fotografia pe Facebook. Pana acum, poza a strans peste 300.000 de like-uri pe Facebook, 18.000 de comentarii si 70.000 de Share-uri.

Avea bataturi pe picioare si era atat de frig… N-am putut ramane indiferent. Pantofii au costat 75 de dolari” a povestit politistul.

sursa: debarbati.ro / nytimes.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>