Published On: vin, Noi 30th, 2012

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna decembrie

Află ce îţi rezervă astrele în plan sentimental pentru luna cadourilor şi a sărbătorilor de iarnă.

Berbec

Luna decembrie te va surprinde cu multe schimbări, iar persoana iubită îţi va face o surpriză de proporţii. Chiar dacă eşti căpoasă din fire şi, ca orice zodie de foc, te superi repede dacă nu cunoşti toate detaliile, lasă-l de data asta să decidă ce faceţi de sărbători. Nu vei regreta, deoarece plănuieşte în secret să te ducă într-un loc unde îţi doreai demult să ajungi. Sau poate este vorba de acel cadou la care visai încă din vară. Nativele singure vor descoperi dragostea adevărată sau o relaţie nouă în cel mai neobişnuit loc.

Taur

Deşi eşti orgolioasă, faptul că ai lăsat de la tine în ultima vreme va avea rezultatele aşteptate în decembrie. Perechea ta va alege un cadou emoţionant, poate chiar un inel de logodnă, acolo unde este cazul. Nativele căsătorite vor avea în sfârşit ocazia să călătorească în doi, fără copii sau alte griji, într-o destinaţie europeană, poate Viena sau Praga. Pentru nativele care nu şi-au găsit încă ursitul, Moş Crăciun are planuri măreţe. Fiţi cu ochii pe sub brad şi participaţi la petreceri tematice.

Gemeni

Pentru gemeni, luna decembrie aduce schimbări şi multă comunicare, ceea ce va stimula creativitatea atât profesional, cât şi în viaţa amoroasă. Încearcă poziţii noi cu iubitul sau fii cu ochii în patru după colegul cel drăguţ de la IT la petrecerea de Crăciun a firmei. Nativele născute în a doua decadă vor avea parte de ceva surprize neplăcute din partea familiei, care vrea să adune pe toată lumea chiar de Anul Nou. Nu-i aşa că nu-ţi era dor de mătuşa cea bârfitoare sau de verişorii cei răutăcioşi?

Rac

Pentru raci, luna decembrie aduce multă linişte sufletească şi o lipsă totală de conflicte. Nu este deloc rău, având în vedere agitaţia şi nervozitatea din ultima perioadă. Nativele singure au şanse să-şi găsească perechea dacă petrec Anul Nou împreună cu mulţi străini, poate la o petrecere într-un club sau în aer liber. Pentru acelea dintre voi care aveţi deja o relaţie stabilă, finalul anului vă aduce stabilitate, poate chiar legalizarea relaţiei. Dacă nu este vorba de căsătorie, poate că iubitul vrea să vă mutaţi împreună în curând.

Leu

Leoaicele vor avea parte de multă pasiune în decembrie. Fie că sunteţi deja într-o relaţie care vă aduce fericirea, fie că sunteţi în căutare de partener pentru un partz de neuitat de Anul Nou, decembrie este luna în care găsiţi ceea ce căutaţi. Nu cheltuiţi banii pe vacanţe scumpe în străinătate şi petreceţi sărbătorile de iarnă cu familia şi prietenii apropiaţi. Este o lună în care se trage linie şi bugetul nu va face faţă unor cheluieli neaşteptate.

Fecioară

Sensibilele fecioare vor avea parte de un final de an cu multe surprize. Poate că partenerul a cumpărat un voucher pentru un city break de vis, sau poate că în drum spre magazinul de la colţ veţi întâlni dragostea adevărată, care vă va ţine ocupate până prin vara anului viitor. De Crăciun, nu cheltuiţi peste măsură, rudele nu s-au obosit cu investiţiile din cauza crizei.

Balanţă

Pentru balanţe, sfârşitul de an nu va aduce nimic nou pe plan sentimental. Dacă sunteţi îndrăgostite, sărbătorile vă vor aduce mai aproape de persoana iubită, care poate va dori să vă prezinte familiei. Nativele încă singure nu au şanse să găsească marea dragoste, dar astrele vă recomandă să nu vă sfiiţi să mergeţi la o petrecere mai nebună de Anul Nou. Poate că nu-l veţi cunoaşte pe Făt Frumos acolo, dar noaptea dintre ani se va lăsa cu artificii în dormitor.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de un decembrie tandru, în spiritul Crăciunului. O mare parte din lună veţi fi cu gândul la cadouri şi cumpărăturile pentru cei dragi vă vor obosi puţin. Nu uitaţi să faceţi o surpriză persoanei iubite, care trece printr-o perioadă mai stresantă şi are nevoie de căldură şi romantism în decembrie. Nativele singure vor petrece cu mare bucurie alături de familie, ceea ce înseamnă că va fi tare greu să găsiţi persoana potrivită lângă care să petreceţi de Anul Nou. Dar poate tocmai la acea petrecere vă aşteaptă o surpriză.

Săgetător

Amuzante şi pline de viaţă, femeile săgetător vor avea un decembrie plin de aventură. Dacă nativele din prima decadă vor avea o aventură la birou şi trebuie să fie atente să nu facă prostii la petrecerea firmei, săgetătorii single au şanse să se distreze copios cu un tânăr misterios de Revelion, la petrecerea unor prieteni apropiaţi. Nu plecaţi în străinătate! Este mai scump şi rataţi şansa unei relaţii plină de provocări.

Capricorn

Capricornii ar trebui să nu mai fie stresaţi de bani în decembrie, deoarece Mercur nu mai este retrograd. Astfel, veţi face rost, în sfârşit de fonduri de cadouri pentru persoana iubită şi puteţi pregăti surpriza la care visaţi amandoi. Nativele singure vor câştiga o excursie în străinătate de Crăciun, dar vor fi triste că nu petrec alături de familie. Profitaţi de ocazie şi serbaţi un Crăciun sexy într-o cameră de hotel cu iubitul sau soţul. Comandaţi şampanie şi căpşuni.

Vărsător

Vărsătorii vor reuşi, în sfârşit să se liniştească după un an plin de schimbări. Nativele care au o relaţie vor serba Crăciunul lângă un iubit obosit dar romantic, în timp ce Anul Nou va aduce o petrecere de neuitat pentru amândoi. Pentru vărsătorii single, decembrie aduce un Crăciun în familie, cu multă mâncare bună, dar şi kilograme în plus. Nu exageraţi, deoarece de Anul Nou vă veţi cunoaşte ursitul.

Peşti

Peştii au parte de un decembrie liniştit, fără surprize neplăcute. Persoana iubită va face concesii şi va accepta că unele obiceiuri nu se mai schimbă de la o vârstă. Crăciunul va aduce pace şi armonie, dar şi un cadou surpriză de la un admirator secret. Oare cine să fie? Nativele singure ar trebui să ia în calcul un Crăciun vienez, poate chiar găsiţi o reducere considerabilă, care va veni la pachet cu un iubit sexy. Un dicţionar de limba germană în bagaj este cea mai bună idee.

sursa: www.unica.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>