Published On: vin, Noi 30th, 2012

Horoscop: Cum stai cu banii în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Luna cadourilor ne obligă să scoatem mai mulţi bani din buzunar. Află ce schimbări ar putea să apară pentru tine în sfera financiară în decembrie, în funcţie de zodie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Simţi nevoia să faci tot felul de speculaţii pentru a câştiga mai mulţi bani. Iar asta îţi poate aduce venituri suplimentare, dar numai cu condiţia să nu rişti prea mult. Eşti predispusă să cheltui şi să risipeşti banii cu multă uşurinţă, din dorinţa de a-i impresiona pe cei dragi

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Nu te vei putea lăuda că stai prea bine cu banii în luna decembrie. De aceea, îţi vei pregăti “armele” încă de la finalul lunii pentru a demara unele proiecte la începutul anului viitor, menite să-ţi îmbunătăţească starea materială.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine din punct de vedere financiar în ultima lună a acestui an. Reuşeşti să faci ceva bani în plus, iar primele sunt surse ideale pentru asta. Din fericire, vei avea resurse pentru Sărbători îmbelşuigate!

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Luna decembrie este relativ bună în ceea ce priveşte banii, mai ales că se liniştesc apele după noiembrie, care a fost o lună destul de dificilă, în care ai fost nevoită să faci faţă cheltuielilor neaşteptate. Nu uita să păstrezi bani şi pentru călătoriile pe care le-ai planificat sau pe care le-ai promis!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
În luna decembrie ai putea să faci unele achiziţii importante. Poţi să câştigi ceva mai mult, iar o primă nu este exclusă. De asemenea, cadourile sub formă de bani din partea celor dragi te încântă peste măsură.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Luna decembrie este foarte importantă pentru tine din punct de vedere financiar. Poţi face tranzacţii, achiziţii sau paşi importanţi pentru bugetul tău sau al familiei. Este esenţial însă să-ţi controlezi impulsul de a cheltui!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Decembrie este o lună bună pentru tine din punct de vedere financiar. Apar venituri suplimentare, fie că este vorba de cadouri, prima sau bonusuri. Încearcă să nu faci promisiuni care te obligă apoi să scoţi prea mulţi bani din buzunar.

Rac (22.06 – 22.07)
Cu Soarele, Mercur şi Venus în casa muncii, vei avea în luna decembrie norocul de partea ta în ceea ce priveşte viaţa profesională, iar asta poate aduce mai mulţi bani, prime mai mari decât ale celorlalţi colegi, dar chiar şi o creştere neaşteptată a veniturilor. Aşteaptă-te la tot ce e mai bun în plan financiar pentru ultima lună din an.

Leu (22 iulie – 22 august)
În prima jumătate a lui decembrie poţi face investiţii pentru locuinţă, pentru familiei. Din a doua parte a lunii, poţi fi mai predispusă la cheltuieli haotice şi foarte dispusă să-ţi oferi singură cadouri care îţi bulversează pur şi simplu bugetul. Important este să regreţi foarte tare la finalul lunii!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
În jumătatea a doua a lunii decembrie vei avea parte de mai mult noroc în ceea ce priveşte banii, decât în prima. Vei primi unele sume pe care le-ai aşteptat de ceva vreme. Eşti, de asemenea, predispusă la cheltuieli haotice, iar ca să nu ajungi în impas total la începutul anului viitor, este de preferat să-ţi ţii sub control tendinţa de a arunca cu banii în stânga şi-n dreapta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Prima parte a lunii este mai bună pentru tine din punct de vedere financiar. Vei reuşi să câştigi ceva bani în plus, iar tranzacţiile sunt cea mai bună soluţie pentru asta. Cei care lucrează în comerţ, de orice tip, sunt cei mai avantajaţi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
În luna decembrie eşti mai hotărâtă ca niciodată să faci mai mulţi bani. De aceea, există posibilitatea să intri în tot felul de mici afaceri şi speculaţii, iar şansele tale de reuşită sunt destul de mari, dar condiţia este să nu te lăcomeşti şi să exagerezi cu speculaţiile.

sursa: www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>