Published On: lun, Noi 26th, 2012

Descoperire RUȘINOASĂ: Și bărbații MIMEAZĂ ORGASMUL! Iată motivele

Gem de plăcere, se unduiesc sub atingerile partenerului și, la final, afișează un zâmbet languros. În realitate, puține sunt femeile care ajung la orgasm de fiecare dată când fac sex dar, pentru a nu-și jigni partenerul, mimează totul cu mare artă. Cercetătorii Universității din Illinois, Chicago, spun că și bărbații o fac, dar din cu totul alte motive.

1. De rușine. Datele arată că bărbații au nevoie, în medie, de circa șapte minute pentru a atinge punctul de ejaculare. Dacă li se pare însă că durează prea mult, unele persoane se grăbesc să încheie în acest fel partida de amor.

2. De frică. Craig Niederberger, urologist la Universitatea din Illinois, spune că bărbații care suferă de ejaculare prematură mimează orgasmul pentru ca afecțiunea să nu-i ia pe nepregătite.

3. Îți pierd erecția și nu vor ca iubitele lor să creadă că ele sunt de vină, arată Niederberger. În realitate, o serie de factori precum stresul sal alcoolul îi poate aduce în situația de a rămâne fără „combustibil” fix în toiul acțiunii.

4. Orgasmul trebuie să fie „gălăgios”, asta par să creadă majoritatea bărbaților, care, chiar dacă au atins plăcerea maximă, simt nevoia de a teatraliza totul.

sursa: www.evz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>