Published On: lun, Noi 26th, 2012

Farsa făcută de o tânăra mamei ei. Fotografia a devenit virală

Samantha Busch i-a trimis mamei sale o fotografie în care părea să cadă de pe o stâncă .

Untitled

O tânară, în vârstă de 22 de ani, a decis să îi facă o farsă mamei sale mult prea protectoare. Samantha Busch i-a trimis mamei sale o fotografie în care părea să cadă de pe o stâncă din Marele Canion, informează ABC News.

„Timp de cinci zile, înainte de a pleca în excursie, mama m-a avertizat continuu că aș putea cădea de pe o stâncă. Așa că atunci când am găsit un loc sigur în care să pot sta, am facut poza“, a declarat fata, pentru ABC News. Prietenul ei a înclinat aparatul foto în unghiul potrivit și a ieșit o fotografie grozavă.

Mama sa și colegele de muncă ale acesteia nu au fost, însă, amuzate când au văzut imaginea.

Pentru a-și speria și mai tare mama, Samantha și-a oprit localizarea GPS de pe telefonul mobil.

„Lucrăm împreuna, așa că în fiecare zi comunicăm. Prin urmare, în timpul vacantei am decis să nu o las să știe unde sunt”, a mai spus tânăra.

Fata a postat fotografia pe rețeaua de socializare Reddit cu mesajul „Mama a fost îngrijorată în legătură cu excursia mea la Marele Canion. I-am trimis această poza“. Poza a devenit rapid virală.

Din fericire, mama fetei s-a calmat și a iertat-o. „E în regulă. Nici măcar n-a fost furioasă. A fost ușurată”, a spus tânăra.

sursa: www.adevarul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>