Published On: lun, Noi 26th, 2012

Horoscop: Ce ţi-au pregătit astrele săptămîna aceasta

Familia este principala preocupare pentru toate zodiile săptămâna aceasta, dar unii dintre noi vor avea şi surprize în dragoste. Vezi ce ţi-au pregătit şi ţie astrele pentru săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie.

Berbec

Evenimentele de săptămâna aceasta te iau pe nepregătite, dar vei reuşi să le faci faţă fără probleme. Familia are nevoie de tine, în special membri mai în vârstă, pentru care va trebui să faci nişte drumuri scurte, dar dese.

În dragoste ai parte de inţelegere şi sprijin, dar nu abuza de aceste lucruri pentru că situaţia se poate întoarce rapid la 90 de grade.

Taur

Deşi mai ai până să-ţi atingi scopurile, săptămâna aceasta te aduce cu un pas mai aproape de linia de final. Cu ajutorul sfaturilor primite şi cu ajutorul ideilor bune pe care le ai, vei reuşi să obţii mici succese la serviciu.

În dragoste lucrurile nu merg la fel de bine şi este posibil ca relaţia să se deterioreze iremediabil în săptămânile următoare dacă nu faci chiar acum ceva ca să o repari.

Gemeni

Cu greu îţi găseşti timp pentru provocările de la serviciu, unde te aşteaptă situaţii neprevăzute. Familia te ţine ocupată, cu tot felul de cerinţe şi doleanţe. De la mic la mare, toţi vor ceva de la tine şi dragostea pe care le-o porţi nu te lasă să îi refuzi.

Ai grijă să nu îţi neglijezi sănătatea pentru că te paşte o boală uşoară, dar chinuitoare, probbail o gripă sau altă infecţie de sezon. Ai grijă şi de tine, nu numai de ceilalţi.

Rac

Acum e momentul să remediezi conflictele mai vechi din familie, dar va trebui să ai grijă pentru că e posibil să le înrăutăţeşti dacă nu ai tactul necesar. Sunt probleme delicate, care necesită înţelegere şi compasiune.

Poţi avea de furcă şi cu cineva de la serviciu. Deşi profesional lucrurile merg bine, relaţiile cu cineva de la serviciu te cam îngrijorează fără să fie neapărat vina ta.

Leu

Faic pe mediatorul între doi sau mai mulţi membri ai familiei care s-au găsit să se certe chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. Deşi ar fi mai bine să nu te bagi, firea ta te îndeamnă să fii tu cea care rezolvă lucrurile şi restabileşte pacea clanului. Vezi să nu fii ieşi tot tu rău dina ceastă situaţie.

O săptămână foarte bună în dragoste. Nu ai parte decât de cuvinte, dar suficient de frumoase ca să te facă fericită.

Fecioară

Ai avut şi săptămâni mai bune, dar nici asta nu e chiar atât de rea, deşi lucrurile nu se întâmplă aşa cum ai vrea, mai ales în carieră. Înainte să te plângi, gândeşte-te că ai fi putut păţi altele şi mai grave.

De exemplu, au fi putut avea probleme de sănătate… Din fericire, acestea te ocolesc şi în timp ce alţii din jur se plâng de răceală, tu eşti proaspătă, veselă şi plină de energie. Acum e momentul să te apuci de proiectele la care te gândeşti de ceva timp, mai ales de cele care implică îndemânare.

Balanţă

Ai o săptămână bună şi totuşi ceva te nemulţumeşte. Poate ai vrea mai multă atenţie de la persoana dragă, poate ai vrea să ţi se recunoască meritele la serviciu sau poate ai vrea să-ţi cumperi ceva ce nu îţi permiţi. Cert este că ai un motiv mai degrabă pueril de nemulţumire.

Singura problemă reală va apărea în familie sub forma unui conflict în care nu eşti implicată, dar care te afectează.

Scorpion

Zilele care vin sunt bune, mai ales pe la mijlocul săptămânii, când ai parte de surprize plăcute la serviciu – poate o mărire de salariu la care nu mai sperai? – dar şi în cuplu. Mai toată săptămâna, atenţia ta se îndreaptă către casă, familie, cămin. Nu sunt probleme, dar te gândeşti la unele îmbunătăţiri şi plănuieşti modalităţi de a le pune în practică.

Din păcate, săptămâna asta îţi lipsesc banii, ceea ce ar putea fi o problemă dacă simţi nevoia să îţi faci o mică bucurie.

Săgetător

Săptămâna e grea, dar nu te plângi. Ai mult de muncă, dar şi ştii că răsplata va fi pe măsura efortului. Nu trebuie să te gândeşti neapărat la bani. Răsplata poate fi şi de altă natură – laudele, mulţumirile, fericirea celorlalţi te vor face mai fericită decât orice sumă de bani.

Familia îţi aduce multe bucurii în această perioadă. Primeşti iubire, mângâieri, sfaturi bune, dar ţi se va solicita şi ajutorul pe care îl acorzi din toată inima.

Capricorn

Nu e cea mai bună săptămână a ta, deşi vestea pe care o aştepţi cu sufletul la gură va fi buna. Ai de făcut mai multe drumuri în beneficiul unei rude mai în vârstă care se bazează pe energia ta. Din păcate, ajungi să te neglijezi pe tine şi rezultatele se vor vedea sub forma unor mici probleme de sănătate.

Ai grijă şi la comunicarea în cuplu pentru că lucrurile care rămân nespuse nu se uită neapărat, ci se adună şi duc la explozii de furie.

Vărsător

Ai nişte zile foarte pline, mai ales la sfârşitul săptămânii. Da, inclusiv în weekend, când obligaţiile familiale te vor ţine în priză. Însă ţie îţi face plăcere să te ocupi de ele, ai ales dacă ai anumite lucruri de organizat şi plănuit.

În schimb, ai un weekend frumos alături de partenerul de viaţă. Chiar dacă nu petreceţi prea mult timp împreună, acele câteva ore când vă vedeţi vor fi magice.

Peşti

Ai vrea să ai mai mult timp pentru cei dragi, dar din păcate jobul te solicită peste măsură şi să nu te miri dacă va trebui să stai de mai multe ori peste program. Însă gândul tău rămâne tot acasă, tot la cei pe care îi iubeşti.

Nu încerca să faci doi paşi deodată la serviciu doar ca să ajungi mai repede acasă. E posibil să faci greşeli pe care le vei regreta mai târziu.

sursa: www.unica.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>