Published On: vin, Noi 23rd, 2012

Horoscop: Ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămîna aceasta

Unii au parte de suprize neplăcute, în timp ce alţii sunt mai aproape ca oricând de visele lor. Vezi ce ţi-au pregătit şi ţie astrele în perioada 19-25 noiembrie!

Berbec

Ai avut şi perioade mai bune… Nu că aceasta ar fi rea, dar tot apar mici probleme pe care te lupţi să le rezolvi, dar cum dispare una, apare alta şi tot aşa. Nu e vorba de nimic grav, dar vor fi bătăi de cap. În dragoste, totul merge ca pe roate, mai ales în weekend pentru că până atunci trebuie să te concentrezi pe serviciu.

La mijlocul săptămânii trebuie să fii foarte atentă la semnalele transimse de corpul tău pentru că poţi să „ratezi” primele semne ale unei probleme grave.

Taur

Oriunde te uiţi vezi numai oameni fericiţi, în timp ce tu eşti tristă singură. Nu e vorba că ai păţi ceva grav sau că nu ai avea oameni în jur. Problema e că nu te simţi deloc sociabilă şi cel mai mic obstacol ţi se pare un chin. E posibil ca aceste lucruri să fie şi din cauza problemelor de sănătate. Vezi să nu ai vreo lipsă de vitamine sau vreo problemă hormonală.

Această stare îţi dă peste cap şi cariera şi viaţa de cuplu.

Gemeni

Eşti departe de împlinirea viselor tale, dar săptămâna aceasta te duce cu un pas mai aproape de ele, ceea ce te face fericită. Mica reuşită trebuie sărbătorită şi asta înseamnă multă veselie, prieteni, zgomot, adică exact ce îţi place ţie. Prin discuţii şi schimb de idei poţi descoperi persoane care te vor ajuta şi poate chiar pe cineva de care te vei îndrăgosti. Nu trebuie să refuzi nicio cunoştinţă nouă şi nicio invitaţie în oraş.

Rac

Nu eşti deloc gata pentru ceea ce ţi se întâmplă săptămâna asta, dar dacă aşa au decis astrele nu ai ce face decât să te adaptezi din mers. Nu te speria, nu va fi nimic tragic, dar oricum, capacitatea de concentrare şi adaptare îţi va fi supusă la grele încercări.

Primeşte sfatul unei femei mai în vârstă care estebine intenţionată, în ciuda aparenţelor. În dragoste, lucrurile nu merg ca pe roze, dar se vor remedia în săptămânile viitoare.

Leu

Eşti pe fază, eşti concentrată, eşti muncitoare şi aceste lucruri nu pot înseamna decât succes în viaţa ta profesională. Nu fi tristă dacă nu primeşti laudele mereitate pentru că senzaţia lucrului bine făcut e mai importantă ca orice.

Unele probleme sunt la capitolul financiar. Parcă ţi se scurg banii printre degete fără a apuca să faci ceva util cu ei.

Fecioară

Trebuie să fii foarte atentă săptămâna aceasta la ceea ce zici pentru că e posibil să scapi câteva vorbe ce îţi vor face mult rău. Nu spune nimic nimănui dacă crezi că este un risc cât de mic să se întoarcă împotriva ta. Tot din cauza a ceea ce spui e posibil să ai unele discuţii şi în cuplu. Nu uita că vorbele dor, chiar dacă e vorba de glume sau de lucruri spuse la mânie.

Partea bună a săptămânii este că te bucuri ca un copil de o sumă de bani care îţi dă ocazia să-ţi faci nişte mofturi până acum refuzate.

Balanţă

Eşti cam sensibilă săptămâna aceasta, ceea ce nu e bine pentru tine, mai ales la serviciu. Chiar dacă te supără unele vorbe sau fapte, nu lăsa să se vadă că eşti slabă. Mai bine arată-i celuilalt că nici nu-ţi pasă, chiar dacă îţi e greu. Pe de altă parte, sensibilitatea ta înseamnă şi o mai mare creativitate care va fi pusă în slujba serviciului, a familiei, dar şi a te personală.

Dacă ai pus ochii pe un potenţial iubit, acum e momentul să faci primul pas.

Scorpion

E greu să ignori atacurile la persoană, dar asta trebuie să faci, mai ales în primele zile ale săptămânii, când te vei trezi “terfelită” de cineva ca nu părea a fi duşman. Mai bine vezi-ţi de ale tale şi concentrează-te de exemplu pe partea financiară, căutând noi surse de venit. Se apropie sârbătorile şi buzunarele tale sunt cam goale.

Cel puţin ai parte de susţinerea partenerului şi a familiei care au pentru tine numai sfaturi bune, ca întotdeauna. Păcat că nu prea ai răbdare să le sculţi.

Săgetător

Nu ai o săptămână uşoară, dar nu ar trebui să te plângi. Ai mult de muncă, dar ai şi energia necesară. Ai bani puţini, dar eşti sănătoasă şi poţi munci pentru ea. Orice probleme care vor apărea îşi pot găsi o rezolvare şi, din fericire, vor dispărea rapid.

Cel mai bine îţi merge în dragoste, deşi nu depui eforturi foarte mari în cuplu. Lucrurile nu merg de la sine, ci relaţia este ţinută pe linia de plutire de partenerul tău, care duce greul în cuplu.

Capricorn

Zilele care vin îţi provoacă o stare de anxietate pe care nu o poţi controla. Mai bine ia-le aşa cum vin şi rezolvă fiecare problemă pe rând. Vei vedea că până la urmă, totul va trece cu bine şi sfârşitul săptămânii te găseşte mai relaxată.

Sunt unele mici probleme în relaţia de cuplu şi se pot rezolva numai prin comunicare. Dacă te deranjează ceva spune-i, pentru că el nu o să ghicească ce s-a întâmplat şi ce trebuie să facă să te simţi mai bine.

Vărsător

Săptămâna ta începe bine, dar se termină destul de prost, cu nişte probleme de sănătate. Nu e vorba de ceva foarte grav, dar suficient cât să-ţi dea bătăi de cap. Aşa că va trebui să ai mai multă grijă de tine în zilele care urmează, chiar dacă e o perioadă plină la serviciu.

Chiar şi aşa, relaţia de cuplu merge ca pe roate şi îţi aduce multe momente fericite. Dacă eşti singură te vei bucura din plin de atenţia sexului opus.

Peşti

Eşti atât de ocupată săptămâna asta încât nici nu ştii de unde să începi. Sunt multe de făcut atât la serviciu, cât şi acasă, unde se aglomerează sarcinile pe care nu le-ai dus la final săptâna trecută. Nu te aştepta de la prea mult ajutor din partea partenerului. Comportamentul lui va fi cam rece fără să aibă vreun motiv anume. Lasă-i puţină libertate şi lucrurile se vor remedia de la sine.

sursa: www.unica.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>