Published On: joi, Noi 22nd, 2012

Horoscop: Cum stai cu dragostea în iarna asta. Află ce ţi-au pregătit astrele

Descoperă care sunt previziunile pentru tine din punct de vedere amoros, în lunile de iarnă. Vezi cum îţi afectează relaţia de cuplu dacă ai pe cineva, şi ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, dacă eşti singură:

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Iarna aceasta reprezintă o etapă importantă pentru tine în plan sentimental. Mercur, planeta comunicării, va tranzita semnul tău până la sfârşitul anului, cu scurte întreruperi, ceea ce îţi va aduce unele revelaţii referitoare la viaţa de cuplu. Ai senzaţia că abia acum înţelegi cu adevărat ceea ce ţi s-a întămplat anul acesta şi te poţi simţi uşor dezamăgită.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Impulsivitatea este principalul elemement care îţi dă de furcă în dragoste iarna aceasta. Marte îţi aduce o stare de nelinişte, nerăbdare, dar şi dorinţa pentru pasiune sau aventură. Nu sunt avantajate relaţiile aflate la început de drum. Gelozia şi posesivitatea pot pune beţe în roarte.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Se anunţă un sezon bun pentru tine în plan sentimental. Ai putea avea chiar parte de o cerere în căsătorie, ceea ce cu siguranţă te va face să pluteşti de fericire. Dacă eşti singură, pasiunea pentru un coleg de muncă, şef sau subaltern te determină să mergi cu drag la serviciu şi chiar să-ţi stabileşti alte priorităţi.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
În iarna aceasta ai oportunitatea de a regla unele lucruri din relaţia ta care te-au nemulţumit. Dar este foarte important să alegi tonul potrivit atunci când vrei să-ţi verşi oful în faţa persoanei iubite. Este posibil să exagerezi, iar asta să declanşeze certuri şi conflicte dificil de aplanat.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nu te poţi lăuda că toate îţi merg ca pe roate în iarna aceasta, din punct de vedere amoros. Partenerul de viaţă este posibil să întâmpine unele probleme care vă afectează armonia. Banii ar putea o fi o sursă de dispute pentru voi. În plan erotic stai mai bine, iar libidoul tău va fi la cote înalte. Dacă eşti singură, poziţia nu tocmai favorabilă a lui Venus ar putea să-ţi pună beţe în roate în găsirea unui partener de viaţă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Eşti cât se poate de fericită în dragoste luna aceasta. Relaţia ta evoluează şi scapi de tensiunile care te-au cam stresat în ultima perioadă. Ceea ce te ajută este senzaţia că ai lăsat pretenţiile aberante în urmă şi îţi vezi relaţia de cuplu cu alţi ochi. Eşti dispusă să faci compromisuri pentru cel pe care îl iubeşti. Călătoriile amoroase sunt foarte posibilă, dacă ai o relaţie şi chiar dacă eşti singură, pentru că ai şansa să întâlneşti o persoană interesantă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Armonia lipseşte în viaţa ta amoroasă în această iarnă. Activitatea astrală intensă din casa cuplului îţi aduce stări oscilante, conflicte şi nevoia de a revoluţiona relaţia. Ai nevoie de ajutorul unor persoane din exterior pentru a readuce echilibrul în viaţa ta amoroasă.

Rac (22.06 – 22.07)
Eşti foarte înflăcărată în dragoste în iarna aceasta. Simţi nevoia să dai frâu liber sentimentelor, să te exprimi şi să-ţi laşi emoţiile să iasă la suprafaţă. S-ar putea să fii mai îndrăzneaţă ca de obicei, dar acest lucru va fi văzut cu ochi buni de către persoana iubită. Dacă eşti singură, tocmai această îndrăzneală te-ar putea aduce alături de cel pentru care ai făcut o pasiune.

Leu (22 iulie – 22 august)
Nativii din zodia leului se pot lăuda în această iarnă cu o atitudine de zile mari. Sunt foarte îndrăzneţi, renunţă la orice inhibiţii şi flirtează mai mult ca de obicei. Acest comportament este perfect pentru cei care nu au încă un partener de viaţă, dar poate fi destul de periculos pentru cei care sunt deja într-o relaţie. O dragoste din trecut poate reveni în actualitate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Dacă eşti singură, nu este cazul să pui bazele unei relaţii în această iarnă. Astrele nu sunt de partea ta din acest punct de vedere. Aspectele sunt mai mult favorabile flirturilor şi relaţiilor efemere. Dacă ai deja o relaţie stabilă, instabilitate, nesiguranţa şi indecizia pun stăpânire pe tine şi te întrebi obsesiv dacă ceea ce ai acum este cu adevărat ceea ce îţi doreşti.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Nu se anunţă momente spectaculoase pentru tine în plan sentimental în această iarnă. Preferi să eviţi schimbările şi accepţi ceea ce ai, chiar dacă nu eşti prea mulţumită. În plan sexual trebuie însă să faci neapărat ceva schimbări, pentru că ai intrat într-o rutină care ucide cu siguranţă pasiunea.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Iarna aceasta îţi manifeşti sentimentele cu mai multă intensitate. Ai nevoie de dragoste şi simţi nevoia să-ţi exprimi sentimentele, prin orice mijloace. Iar de sărbători, este posibil să cheltui mai mult ca de obicei pentru a-i demonstra prin cadouri persoanei iubite cât de mare este dragostea pe care i-o porţi. Din fericire, te ve bucura de armonie în cuplu, iar dacă eşti singură, posibilităţile de a primi o invitaţie foarte tentantă sunt mari.

sursa: www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>