Published On: mar, Noi 13th, 2012

Oamenii devin din ce in ce mai prosti! O noua teorie evolutionista cutremura comunitatea oamenilor de stiinta!

Oamenii ar putea sa devina din ce in ce mai putin inteligenti.

Potrivit unui nou studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea Stanford.

Cei care au realizat studius sustin ca reprezentantii rasei umane nu mai sunt supusi presiunii evolutioniste de a fi inventivi, descurcareti si de a gasi solutii pentru rezolvarea problemelor din cauza gradului de confort in care traiesc.

“Dezvoltarea abilitatilor intelectuale ale oamenilor si optimizarea genelor responsabile pentru dezvoltarea inteligentei s-a produs probabil intr-o perioada in care singura metoda de comunicare era limbajul non-verbal.

Din acel moment, dezvoltarea inteligentei umane a intrat in declin” a declarat Gerald Crabtree, unul dintre realizatorii studiului, potrivit Live Science.

Teoria mai sus mentionata este insa contestata de unii cercetatori care sustin ca rasa umana nu a devenit mai proasta si nici nu este in pericol de a deveni mai putin inteligenta ci doar si-a diversificat tipul de inteligenta folosita.

sursa: www.cancan.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>