Published On: mar, Noi 13th, 2012

Rihanna a pozat goală pentru revista „GQ“

Rihanna a pozat goală pentru numărul din decembrie al revistei „GQ” și a vorbit deschis despre alegerile din viața personală. Cântăreața din Barbados a dovedit încă o dată că nu are nicio prejudecată înn ceea ce privește aparițiile provocatoare.

Interpreta în vârstă de 24 de ani a pregătit un cadou de sfârșit de an pentru cititorii „GQ”, care o pot admira în ipostaze provocatoare în numărul din decembrie al revistei. Pe copertă Rihanna își acoperă trupul doar cu o jachetă și își relevă tatuajele de sub sâni și de pe coapse. Însă artista nu surprinde doar prin apariție, ci și prin declarații.

Rihanna. FOTO Guliver/ Splash News

Deși presa a speculat că s-a împăcat cu rapperul Chris Brown (23 de ani), cântăreața a negat aceste zvonuri și a declarat că este singură. Totuși, Rihanna își dorește o relație în care partenerul să o conducă. „Trebuie să controlez toate lucrurile din viața mea, dar într-o relație simt nevoia să fac un pas în spate și să-l las pe celălalt să țină frâiele, a spus ea. Dragostea te duce în locuri unde probabil nu ai mai fost, dar cred că fiecare are propriile limite”, a completat aceasta.

În plan profesional cântăreața se pregătește de lansarea albumului „Unapologetic”, pe 19 noiembrie, material care a iscat deja controverse pentru că încurajează consumul de droguri. În plus, artista începe miercuri turneul 777, care va cuprinde șapte concerte, în șapte zile și șapte țări. „O săptămână o să locuim în autocar, va fi o petrecere nebună”, a anticipat Rihanna pentru revista „Billboard”.

sursa: www.adevarul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>