Published On: mar, Noi 13th, 2012

TOPUL celor mai SEXY bărbaţi divorţaţi. Ce au decis americanii

Revista People se pregăteşte să anunţe, pe 14 noiembrie, care este cel mai sexy bărbat al anului 2012. Până atunci, jurnaliştii de la Huffington Post au realizat un top cinci al celor mai sexy cinci bărbaţi din lume.

Conform Huffington Post, People  ar urma să-l desemneze pe Channing Tatum drept cel mai sexy bărbat al anului 2012. Până atunci, site-ul american a realizat un top inedit al celor mai sexy cinci bărbaţi divorţaţi din lume.

1. Bradley Cooper  - Starul din “The Hangover” a fost căsătorit pentru o perioadă scurtă cu actriţa Jennifer Esposito, între între decembrie 2007 şi mai 2007. Anul trecut, revista People l-a desemnat cel mai sexy bărbat din lume.

2. Tom Cruise - La 50 de ani, Tom Cruise a divorţat, în iunie de Katie Holmes, după un mariaj de cinci ani.

3. Usher - Cântăreţul R&B a divorţat în 2009 de soţia lui, Tameka Foster. Mariajul lor a durat mai puţin de doi ani. Recent, Usher a câştigat custodia celor doi copi, aşa că orice viitoare soţie ar trebui să-i placă să convieţuiască cu cei doi băieţi ai cântăreţului.

4. George Clooney - A fost numit de două ori cel mai sexy bărbat, în 1997 şi în 2006. După mariajul cu Talia Balsam, între 1989 şi 1994, Clooney a ales să nu se mai căsătorească. În prezent, are o relaţie cu Stacy Keibler.

5. Johnny Depp – A divorţat de Lori Anne Allison în 1985. De curând, în iunie, Johnny Depp s-a despărţit după o relaţie de lungă durată de Vanessa Paradis.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>