Published On: mar, Noi 13th, 2012

Despre barbati: Spune ce-ti place la o femeie ca sa-ti spunem ce vrei de la ea

Sunt foarte multe lucruri despre barbati ce trebuie descoperite. Desi stii multe despre urmasii lui Adam, barbatii raman inca un mister. Dar iata ca au mai fost dezvaluite cateva secrete. Se spune despre barbatica ceea ce le place la o femeie  poate spune foarte multe lucruri despre caracterul lor si despre ceea ce vor ei de la respectiva femeie.

Despre barbatii atrasi de ochii femeilor se spune ca vor sa devina tati

Studii recente releva faptul ca barbatii care sunt atrasi de ochii partenerelor, in subconstientul lor, sunt pregatiti sa devina tati. Mai mult, barbatii care au ochi albastri isi cauta partenere cu ochi deschisi la culoare pentru a pastra genele familiei.

Despre barbatii atrasi de sanii mici se spune ca sunt gata sa intemeieze o familie

Barbatii carora le plac sanii mici sunt pregatiti sa-si intemeieze o familie, spre deosebire de cei atrasi de sanii mari care vor doar o distractie pe termen scurt. In ciuda faptului ca multi barbati cred ca sanii mari sunt atragatori, cand vine vorba despre o viitoare partenera de viata multi lasa acest aspect pe ultimele locuri, iar printre primele se regasesc caracteristici precum personalitatea puternica si abilitatile de a fi o mama buna.

Despre barbatii carora le plac soldurile femeilor se spune ca vor langa ei mama perfecta

Cand un barbat se uita la soldurile unei femei s-ar putea zice ca este atras de formele ei apetisante. In realitate insa, subconstientul barbatului este ghidat de capacitatea femeii de a naste. Femeile care au talia mica si soldurile mari sunt mai putin predispuse bolilor si au mai putine probleme de fertilitate si de nastere.

Despre barbatii interesati de tonusul muscular al femeii se spune ca vor doar o aventura de o noapte

Cand un barbat este atras mai mult de forma fizica si de tonusul muscular ale femeii decat de fata sau de formele ei, atunci e clar ca-si doreste o aventura de-o noapte si e mult mai interesat de prestatiile sale sexuale decat de oricare alte calitati.

sursa: sfatulparintilor.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>