Published On: joi, Noi 8th, 2012

Ce spune felul in care MANINCI despre modul cum faci SEX

Se spune ca esti ceea ce mananci. Dar si felul in care mananci este important. Mai ales ca poate spune cate ceva despre tine, chiar si in ceea ce priveste aptitudinile sexuale. Urmeaza 8 categorii de barbati „deconspirati” la pat de maniera in care manance.

1. Meticulosul

Barbatul meticulos vrea sa faca totul ca la carte. Menirea lui este sa aduca placere. In dormitor si in afara lui, meticulosul cauta perfectiunea. Si se va stradui sa o atinga. Nu se va opri pana cand partenera nu va ramane fara aer.

2. Maratonistul

Nu conteaza ce mancare e, numai sa fie. Telul lui este ca bata recorduri. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, pentru a trece la urmatorul „proiect”. Din pacate insa, in graba lui, maratonistul ramane fara „baterii” si nu prea mai are cu ce sa le reincarce.

3. Mofturosul

Barbatii care fac nazuri la mancare pot fi inhibati. Daca are o lista lunga de alimente pe care nu le poate consuma, sunt sanse foarte mari sa aiba o „alergie” si la capitolul stimulare orala.

4. Barbarul

Iubitului tau ii place sa infulece mancarea dintr-o inghititura. Inseamna ca are probleme cu explorarea savorilor. In pat va fi la fel. Va trece cu vederea ca mai ai si tu nevoie de placere.

5. Linge degete

Daca are loc de intors caruta, acest gen de barbat va fi in stare sa-si linga farfuria in loc sa o spele. Nu se opreste pana cand nu mai ramane nici macar o firimiturica pe masa. Domnul „Linge degete” pare a fi idealul oricarei femei. Nu va ramane nici o bucatica neacoperita sau… nemancata.

6. Cel care aduna resturile

Daca iubitul tau n-are nici o problema sa ciuguleasca din ce au lasat musafirii in farfurie, ai o problema. Standardele lui sunt foarte, foarte jos. Nu-l intereseaza monogamia. Pana la urma, va culege tot ce-i va cadea in mana.

7. Cel care mananca pe drum

Barbatul care n-are nici o problema sa manance in masina, pe drum, in timp ce se duce la birou sau urca scarile are si o latura exhibitionista. Tot ce ai de facut este sa fii in forma pentru a face fata „manevrelor”.

8. Iubitorul de fast-food

Dependentii de fast-food nu sunt dependenti si de sex. Dimpotriva. Cu cat mananca mai multe grasimi, cu atat ii scade libidoul. Asa ca, daca vreti placeri nemarginite, tratati-i pofta de fast-food.

sursa: sfatulparintilor.ro / moredating.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>