Published On: joi, Noi 8th, 2012

Ce iubesc femeile mai mult decît sexul

Si nu este vorba despre shopping.

Un studiu realizat printre cititoarele unei reviste celebre pentru femei spune ca acestea au inceput sa petreaca foarte mult timp cu conversatiile pe site-urile de socializare, in timp de relatiile lor din viata reala au de suferit.

Mai rau este ca si relatiile amoroase au de suferit din acest motiv, multe femei recunoscand ca prefera la orice ora sa se conecteze pe Facebook, decat sa faca sex cu partenerul de viata.

Surprinzator este ca doua procente din femeile care au facut obiectul acestui studiu, in numar de zeci de mii, au marturisit ca au interupt partida de sex pentru a trimite un mesaj sau a verifica se ce mai intampla pe Facebook.

Sunt si femei care utilizeaza tehnologia pentru avantajul lor, starnind interesul partenerului sau potentialului partener cu fotografii sexy pe care le posteaza on-line.

Dar ce tehnologia iti da cu o mana, iti ia ce cealalta… Atunci cand vine vorba de infidelitate, principala cauza tot aici trebuie cautata. 40 la suta din femeile chestionate au recunoscut ca au folosit Facebook, Twitter sau chaturile pentru a flirta cu alti barbati decat sotii sau iubitii, iar 6 la suta au spus ca aceste relatii au fost intime.

“Retelele de socializare sunt un instrument pentru multe femei tinere, dar studiul nostru dovedeste ca din cauza lor se creaza o serie intreaga de probleme in relatiile interpersonale”, a spus Louse Court, editor la revista Cosmopolitan, care a realizat studiul.

sursa: debarbati.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>