Published On: mie, Oct 10th, 2012

Ofertă colosală pentru Guardiola de la AC Milan! » Doi mari foşti fotbalişti italieni vor fi secunzi

 

Silvio Berlusconi este extrem de nemulţumit de rezultatele din acest debut de sezon şi insistă pentru aducerea lui Pep Guardiola, cel care a cîştigat două Ligi ale Campionilor cu Barcelona.

Cotidianul italian “La Repubblica” scrie că fostul antrenor al catalanilor este din ce în ce mai aproape de Milano şi că Berlusconi îl doreşte neapărat la echipă. Mai mult, se pare că fostul premier italian i-a şi făcut o ofertă extrem de tentantă tehnicianului, anume un contract pe 4 ani şi un salariu anual de 6 milioane de euro, urmînd să primească aproape 30 de milioane în cei 4 ani de mandat, avînd şi numeroase bonusuri de performanţă.

Surpriza vine însă la alegerea staff-ului! Guardiola va fi ajutat de Paolo Maldini, cel care a evoluat toată cariera pentru AC Milan, dar şi de Roberto Baggio, bun prieten cu Guardiola de pe vremea cînd evoluau împreună la Brescia. Baggio a evoluat doi ani pentru AC Milan (1995-1997) şi tot atît pentru marea rivală Internazionale (1998-2000)

sursa: www.gsp.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>