Published On: mar, Sep 4th, 2012

Ce s-a intamplat in timpul unei partide de sex in trei dupa ce unul din ei a adormit

 

Un cuplu din Florida a ajuns in spatele gratiilor, dupa o partida de amor un pic diferita. Mindi Rice, in varsta de 29 de ani, si partenerul ei David au invitat la ei acasa o alta femeie pentru un “ménage a trois”.

Dupa ce au consumat droguri si s-au iubit toti trei cu pasiune, logodnica barbatului a adormit.

Cand s-a trezit si-a vazut iubitul in timp ce incerca sa se iubeasca iarasi cu femeia din patul lor. Suparata ca a fost exclusa, Mindi a luat pistolul si a inceput sa traga in toate directiile.

“Doar incercam sa o acopar pe femeie cu o patura, a incercat sa-i explice barbatul.

Femeia nici nu a vrut sa aud explicatiile si a continuat sa traga. Din fericire, barbatul a reusit sa puna mana pe pistol.
Tanara necunoscuta din locuinta lor a fugit si a anuntat autoritatile.

Cei doi iubiti au ajuns in arest sub acuzatia de agresiune fizica. Femeia pentru ca si-a atacat logodnicul si acesta din urma pentru ca a atacat pe unul dintre politistii veniti la fata locului.

“De ce e viata asa o lupta? De ce nu poate sa fie totul asa cum era in liceu, nicio grija, nicio responsabilitate si numai voie buna, distractie”, a scris pe Facebook logodnica.

sursa: stirileprotv.ro / Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>