Published On: mar, Iul 31st, 2012

Cît costă şi cum poate fi achiziţionat primul PARFUM PENTRU SLĂBIT

 

Piaţa produselor pentru slăbit s-a îmbogăţit, de curând, cu un parfum care ajută la pierderea kilogramelor în plus prin reducerea poftei de mâncare şi eliberarea de endorfine, scrie Daily Mail.

Parfumul , numit “Prends-moi”, este o combinaţie între neurocosmetică şi aromaterapie şi conţine ingrediente care eliberează b-endofină, o substanţă ce transmite creierului o senzaţie de plăcere şi bunăstare şi reduce pofta de mâncare.

Parfumul de 100 de mililitri poate fi cumpărat de pe internet cu aproximativ 38 de euro, însă este nevoie de înscrierea pe o listă de aşteptare, din cauza numărului crescut de solicitări. Până acum au fost înregistrate 6.000 de cereri de livrare a parfumului pentru slăbit.

Substanţele care stau la baza eficacităţii produsului sunt extractele de cafeină, carnitină şi spirulină, esenţiale în procesul de lipoliză (arderea grăsimilor).

Prends-moi

Efectele parfumului au fost deja testate pe femei cu vârste cuprinse între 18 şi 70 de ani. După 28 de zile în care s-au dat cu Prends-moi, 75% dintre acestea au constatat că parfumul le-a redus nevoia de gustări, iar 73% dintre femei au declarat că produsul le-a creat o senzaţie de plăcere, în timp ce 70% dintre ele au declarat că parfumul a avut efecte asupra obiceiurilor lor alimentare.

Acesta trebuie pulverizat cu generozitate în fiecare dimineaţă, la fel ca un parfum obişnuit, dar şi în timpul zilei, atunci când apare senzaţia de foame. Efectul de remodelare poate fi obţinut prin masarea cu parfum a zonelor cu probleme, dimineaţa şi seara.

Prends-moi combină note fine de bergamotă, mandarină şi grepfuit, are un conţinut scăzut de alcool şi este ideal pentru cei care vor să simtă aroma verii pe tot parcursul anului. Parfumul a fost conceput de francezii de la Velds, în colaborare cu casa de parfumuri Robertet.

sursa: www.gandul.info 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>