Published On: sâm, Iul 14th, 2012

Ele sunt amantele şefilor de stat

Unii dintre cei mai puternici oameni ai lumii trăiesc o viaţă dublă

 

Iubita liderului nord-coreean Kim Jong-un e o cântăreaţă măritată, pe care noul lider nord-coreean a cunoscut-o în urmă cu peste zece ani. Hyon Song-wol a fost vedeta trupei Hochonbo Electronic Music Band, care s-a bucurat de succes în 2005.

Un oficial al serviciilor secrete sud-coreene a declarat că cei doi au avut o relaţie în urmă cu 10 ani, când Kim Jong-un s-a întors în ţară după ce a urmat cursurile unei şcoli de elită din Elveţia, dar că tatăl lui i-a interzis tânărului să se mai vadă cu aceasta.

„Cei doi se cunosc din adolescenţă, iar în rândul elitelor nord-coreene au circulat zvonuri potrivit cărora ar fi fost amanta lui”, a declarat sursa din cadrul serviciilor secrete sud-coreene.

Despre Hyon Song-wol, a cărei popularitate a atins apogeul în 2005, se crede că s-a căsătorit cu un ofiţer din armata nord-coreeană, cu care a avut un copil.

Se pare că Kim Jong-un a întâlnit-o din nou pe Hyon Song-wol în momentul în care aceasta a participat la un eveniment ce marca Ziua Internaţională a Femeii.

Televiziunea nord-coreeană a difuzat, săptămâna trecută, imagini cu Kim Jong-un având-o alături pe Hyon Song-wol, în cursul unei ceremonii de omagiere a lui Kim Il-sung, bunicul actualului lider şi fondatorul Coreii de Nord, mort în 1994.

Liderul nord-coreean, care a preluat conducerea ţării în decembrie, după moartea tatălui său, Kim Jong-il, era însoţit de oficiali cu cele mai înalte ranguri în cadrul regimului, inclusiv de preşedintele (un post onorific) Kim Yong-nam şi comandantul armatei Ri Yong-ho.

Hyon Song-wol a fost surprinsă aşezată alături de Kim Jong-un şi în cursul unui concert oferit de orchestra naţională.

Clinton s-a iubit cu Monica de nouă ori în Biroul Oval

Cel mai răsunător scandal rămâne aventura fostului preşedinte american Bill Clinton cu Monica Lewinsky.

Stagiara de la Casa Albă a făcut sex de 9 ori, de cele mai multe ori în Biroul Oval, cu preşedintele de atunci al SUA.

Clinton şi Monica, într-o vizită oficială

A rămas celebră povestea rochiţei albastre pătate, după cum susţine Lewinsky, cu sperma lui Clinton.

Acesta a recunoscut că a avut o „relaţie fizică incorectă” cu Lewinsky, după ce iniţial a negat, vehement, acest fapt.

Putin are un copil cu o fostă gimnastă

Alina Kabayeva este presupusa amantă a premierului rus, Vladimir Putin, şi fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică.

De asemenea, există zvonuri potrivit cărora fosta gimnastă, în vârstă de 27 de ani, este şi mama copilului ilegitim al lui Putin.

Vladimir Putin şi gimnasta Alina Kabayeva

În urmă cu doi ani, în aprilie 2008, un ziar rus anunţa că Alina Kabayeva este logodită cu Putin şi că urmează să se căsătorească, după ce acesta va fi încheiat mandatul prezidenţial.

Sursa acestei ştiri era un organizator de nunţi de la Sankt Petersburg, care fusese desemnat să se ocupe de recepţia de după nuntă.

Totuşi, la scurt timp după apariţia acestor ştiri, Putin a negat că ar avea o relaţie cu fosta gimnastă.

În mod misterios, tabloidul care publicase aceste informaţii a fost închis la scurt timp după apariţia articolelor despre Putin şi Kabayeva.

Regele Juan Carlos a avut 1.500 de femei

Potrivit unei cărţi apărute recent la Madrid, intitulată “Singurătatea unei regine: Sofia, o viaţă”, Regele Juan Carlos a avut 1.500 de amante.

Autoarea, jurnalista Pilar Eyre, susţine că printre acestea s-au numărat actriţa Sara Montiel şi “regina” striptease-ului din anii ‘70.

Regele Juan Carlos şi prinţesa germană Corinna Sayn-Wittgenstein

Juan Carlos ar fi avut o relaţie romantică şi cu Prinţesa Diana, iar cu Regina Sofia nu ar mai împărţi patul conjugal de 35 de ani.

În luna mai, Regele Juan Carlos al Spaniei (74 de ani) s-a despărţit de amanta sa, prinţesa germană Corinna Sayn-Wittgenstein (47 de ani).

FranÇois Mitterand n-a putut trăi fără amantă

Fostul preşedinte francez FranÇois Mitterand avea o amantă şi o fiică născută din legătura cu aceasta despre care ştia toată lumea, inclusiv presa şi soţia lui.

Amanta, Anne Pingeot şi fiica nelegitimă Mazarine l-au condus pe ultimul drum pe FranÇois Mitterand

Cu toate astea, nici măcar o publicaţie importantă din Hexagon nu a scris despre acest lucru.

În 1996, la funeraliile preşedintelui, soţia sa, Danielle Mitterrand, făcea un gest remarcabil, invitându-le la ceremonie pe Anne Pingeot şi pe Mazarine, fiica lor nelegitimă.

sursa: www.click.ro 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>