Published On: joi, Iul 12th, 2012

Sex şi iubire: Ce ar vrea bărbaţii să ştim despre ei?

 

Bărbaţii sunt diferiţi de noi, ştim prea bine acest lucru şi recunoaştem cu toţii că există deosebiri, unele mai vizibile, altele mai ascunse de ochii celor din jur. Iată câteva lucruri pe care bărbaţii ar vrea să ştim despre ei.

Nu le place să se simtă nerespectaţi

Bărbaţii ar prefera mai degrabă să simtă că iubitele lor nu mai au sentimente pentru ei, decât să simtă lipsa de respect din partea lor. Ei se simt cel mai bine atunci când sunt admiraţi, când partenerele au încredere în ei şi îi respectă.

Vor mai mult sex

Ok, lucrul acesta nu era aşa necunoscut. Totuşi, bărbaţii vor mai mult sex nu doar pentru că aşa au fost ei “construiţi”, ci pentru că vor să se simtă doriţi de către partenerele lor.

Sexul înseamnă mai mult pentru ei

Atunci când se simt doriţi din punct de vedere fizic de către soţii sau iubite, se simt mai bine şi încrezători în forţele proprii, iar starea aceasta se transmite în toate planurile din viaţa lor, nu doar în cel de cuplu.

Nu se pot abţine să se uite

Cei mai mulţi bărbaţi răspund mai bine imaginilor vizuale atunci când vine vorba de femei, iar asta nu se referă doar la bărbaţii cărora le fug ochii după doamne şi domnişoare. Chiar şi cel mai fidel soţ din lume se abţine cu greu să se uite la o femeie, dacă aceasta îşi pune în valoare corpul.

Se bucură de momentele romantice

Şi chiar le place romantismul, însă se îndoiesc de ei atunci când trebuie să facă astfel de gesturi, aşa că preferă să nu le facă.

Le pasă de cum arătăm

Bărbaţii vor ca partenerele lor să arate bine. Nu trebuie să fim toate supermodele, însă dacă ne îngrijim, mirosim bine şi ne îmbrăcăm cu gust, cu siguranţă vor fi mândri de noi. Ei apreciază efortul depus pentru a rămâne atrăgătoare.

foto: Shutterstock
sursa: www.unica.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>