Published On: mar, Iun 19th, 2012

Dureros! Cele mai groaznice accidente SEXUALE!

 

Partidele fierbinţi de amor nu au de fiecare dată un final fericit, dar când rezultatul este şi o lovitură zdravănă, parcă-ţi vine să o laşi mai moale cu pasiunea. Iată câteva accidente reale dn timpul actelor sexuale:

Orgasm de-ţi “explodează” ochii

Nu e departe de adevăr. În timpul unui orgasm intens s-a întâmplat ca unei femei să i se spargă câteva vase de sânge din globul ocular iar vederea i-a fost redusă pentru o perioadă scurtă de timp.

Atacul animalului de casă

Cel mai bine e să închizi uşa la dormitor şi să laşi animăluţul afară, dacă nu vrei să păţeşti ce au păţit ei: în timp ce făceau sex, un bărbat şi o femeie au fost atacaţi de propria lor pisică. S-au ales cu zgârieturi adânci pe spate, fund şi… alte zone neplăcute. Auci!

Mediul înconjurător se “răzbună”

În timpul unei partide violente de sex, un cuplu a mişcat patul atât de tare încât s-a lovit de perete, iar de pe perete a căzut aplica de sticlă. Lampa s-a făcut bucăţi, iar cioburile au zgâriat-o pe femeie pe faţă.

Prezervativul… înghiţit

Au existat mai multe cazuri în care femeile au înghiţit prezervativele, în timp ce le făceau iubiţilor sex oral “protejat”.

Atacuri de cord

Nu se întâmplă doar în filme, ci este o întâmplare cât se poate de reală şi de nefericită. Potrivit medicilor, sexul chiar creşte de trei ori şansa de a face un atac de cord – în timpul actului.

Întinderi musculare

Nu contează cât de mult sport faci, de fiecare dată există posibilitatea să faci o întindere în timp ce faci sex, mai ales dacă experimentaţi poziţii “acrobatice”.

Cea mai temută dintre toate…

Este fractura de penis. Aceasta înseamnă ruperea membranei care acoperă corpii cavernoşi ai penisului şi cel mai des se întâmplă când penisul se află în erecţie.

foto: Thinkstock
sursa: www.unica.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>